Альтернативний йогурт з рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Попит на рослинні «молочні» продукти останнім часом зростає, що пояснюється збільшенням людей, які постійно не вживають продукти тваринного походження – вегани, сироїди, або тимчасово - під час постів.
Опис
Твердохліб А. А. Альтернативний йогурт з рослинної сировини / А. А. Твердохліб, Ю. І. Доценко ; наук. кер. Н. В. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 172–174.
Ключові слова
йогурт, альтернативний йогурт, рослинна сировина
Бібліографічний опис