М'ясо тиляпії – важлива складова харчування людей

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Тиляпія є граним джерелом білка, збалансованого за амінокислотним складом. Жирність риби вкрай низька, що впливає на її калорійність. Таким чином, тиляпію можна однозначно віднести до дієтичних продуктів харчування.
Опис
Тхоренко В. В. М'ясо тиляпії – важлива складова харчування людей / В. В. Тхоренко, Я. В. Морозовська ; наук. кер. Л. В. Фігурська, О. Г. Цюндик // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 241–242 : табл.
Ключові слова
м'ясо тиляпії, тиляпія, дієтичні продукти харчування
Бібліографічний опис