Енергоефективні технології отримання високоякісних харчових концентратів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено гіпотезу про можливість організації процесу випаровування без традиційного теплообміну. Перехід від ГУ 3 роду до ГУ 2 роду з безградієнтною подачею електромагнітної енергії забезпечує умови для отримання високоякісного концентрату.
Опис
Сиротюк І. В. Енергоефективні технології отримання високоякісних харчових концентратів / І. В. Сиротюк ; наук. кер. О. Г. Бурдо // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 386–388.
Ключові слова
харчові концентрати, технології отримання концентратів
Бібліографічний опис