Дари моря – устриці: користь та шкода

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
М'ясо устриць за смаковими властивостями відноситься до делікатесної продукції. Фізичні властивості і хімічний склад м'яса устриць залежать від сезону видобутку, місця проживання (вирощування), віку і виду молюска.
Опис
Піддубняк О. М. Дари моря – устриці: користь та шкода / О. М. Піддубняк ; наук. кер. А. В. Макаринська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 234–236.
Ключові слова
дари моря, устриці, м'ясо устриць
Бібліографічний опис