Основні вимоги до якості солоду при виробництві пива світлих сортів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі розглядаються основні вимоги до якості солоду при виробництві пива світлих сортів.
Опис
Чуб С. А. Основні вимоги до якості солоду при виробництві пива світлих сортів / С. А. Чуб ; наук. кер. І. В. Мельник // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 125–126 : табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
пиво, виробництво пива, пиво світлих сортів, якість солоду
Бібліографічний опис