Апробація технології знезаражування води для виготовлення нектару з айви у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є апробація технології знезаражування води для виготовлення нектару з айви у закладах ресторанного господарства.
Опис
Скубій, Н. Апробація технології знезаражування води для виготовлення нектару з айви у закладах ресторанного господарства / Н. Скубій, В. Шендрик; наук. кер. Т.В. Стрікаленко // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: зб. тез. доп. III Всеукр. міжвуз. наук. конф. студ. та асп., Одеса, 13-14 листоп. 2013 р. / ОНАХТ.-О., 2013. - С. 119-122. - Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
знезаражування води, нектар з айви, виготовлення нектару, ресторанне господарство
Бібліографічний опис