Розширення асортименту страв, що пропонуються на десерт в закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи є розширення асортименту страв, що пропонуються на десерт в закладах ресторанного господарства.
Опис
Ангелова, О. Розширення асортименту страв, що пропонуються на десерт в закладах ресторанного господарства / О. Ангелова; наук. кер. Ю.Г. Паскал // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: зб. тез. доп. III Всеукр. міжвуз. наук. конф. студ. та асп., Одеса, 13-14 листоп. 2013 р. / ОНАХТ.-О., 2013. - С. 113-115. - Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
десерт, заклади ресторанного господарства