Розробка технології желе на основі молока з додаванням спіруліни

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Не зважаючи на свою популярність більшість десертів мають велику кількість цукру, високу калорійність та незбалансований хімічний склад. У зв'язку з цим перспективним напрямком є розширення асортименту існуючих солодких страв.
Опис
Чорноізюмська К. В. Розробка технології желе на основі молока з додаванням спіруліни / К. В. Чорноізюмська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 178–181 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
технологія желе, желе на основі молока, желе з додаванням спіруліни, спіруліна
Бібліографічний опис