Зміна якісних характеристик кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота була спрямована на дослідження зміни технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, є актуальною в першу чергу, завдяки спробі пошуку альтернативної технології зберігання вологого зерна кукурудзи, без необхідності його сушки.
Опис
Устенко А. Є. Зміна якісних характеристик кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах / А. Є. Устенко ; наук. кер. А. В. Бабков // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 41–43 :рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
зерно кукурудзи, зберігання зерна в анаеробних умовах, зберігання зерна
Бібліографічний опис