Дослідження показників якості борошна з різних систем розмельного процесу на Одеському КХП

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі проводилися дослідження якості борошна з розмельних систем технологічного процесу Одеського комбінату хлібопродуктів.
Опис
Ковальова В. П. Дослідження показників якості борошна з різних систем розмельного процесу на Одеському КХП / В. П. Ковальова, А. І. Мороз ; наук. кер. Д. О. Жигунов // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 21–23 : табл., рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
якість борошна, системи розмельного процесу, показники якості борошна
Бібліографічний опис