Впровадження інжинірингових послуг в заклади ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Конкурентна боротьба виробників будь-якої продукції за ринкових умов призводить до необхідності проведення глибоких маркетингових досліджень; пошуку нових джерел сировини; удосконалення виробництва нових технологій, обладнання, що потребує обізнаних висококваліфікованих кадрів; вивчення ринку збуту; регуляції цінової політики тощо.
Опис
Тележенко, Л.М. Впровадження інжинірингових послуг в заклади ресторанного господарства / Л.М. Тележенко, С.О. Поплавська // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисципліни та їх окремих розділів: матеріали 47-ї наук.-метод. конф., Одеса, 4-5 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 204-206.
Ключові слова
інжинірингові послуги, впровадження інжинірингових послуг, заклади ресторанного господарства, підвищення ефективності виробництва
Бібліографічний опис