Використання тематики науково-дослідних робіт кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв в курсових та дипломних проектах студентів
Вантажиться...
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наукова дослідна робота кафедри пов'язана з замовленнями, які надходять від підприємств, з вирішенням насущних проблем виробництв харчової промисловості, з розробкою маловідходних та енергозберігаючих технологій переробки харчової сировини і обладнання.
Опис
Верхівкер, Я.Г. Використання тематики науково-дослідних робіт кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв в курсових та дипломних проектах студентів / Я.Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисципліни та їх окремих розділів: матеріали 47-ї наук.-метод. конф., Одеса, 4-5 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 156-157.
Ключові слова
дипломні проекти, науково-дослідна робота, кафедра біотехнології