Погляди щодо підготовки студентів до дипломних проектів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Багатоплановою, завершальною оцінкою формування сучасного фахівця харчової промисловості у вищому навчальному закладі є певний підхід до дипломного проектування, його виконання та захист. Це дуже відповідальний момент, в якому віддзеркалюється вся технологія процесу навчання, ефективність засвоєння знань, умінь і навичок, яка характеризується оптимальною комбінацією основних навчальних компонентів, із урахуванням вимог наукової організації праці.
Опис
Севастьянова, О.В. Погляди щодо підготовки студентів до дипломних проектів / О.В. Севастьянова, Н.А. Ткаченко // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 88-89.
Ключові слова
дипломне проектування, формування сучасного фахівця, вищі навчальні заклади, навчальний процес
Бібліографічний опис