Кисломолочний напій для харчування вагітних жінок у першому триместрі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено склад молочно-жирових сумішей для виробництва ферментованих напоїв для харчування вагітних жінок, підібрано комплекс заквасочних композицій, композицію рослинних добавок та розроблено режими ферментації та зберігання продукту, що забезпечують отримання продукту з високими пробіотичними та антиоксидантними властивостями, що є важливим для вагітних жінок.
Опис
Дрозд, Є.С. Кисломолочний напій для харчування вагітних жінок у першому триместрі / Є.С. Дрозд, Н.О. Дец ; наук. кер. Н.А. Ткаченко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: тези доп. Всеукр. наук.-практ. Інтернет конф. здобувачів вищої освіти і молодих учен., присвяч. 50-річчю заснування Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі, Харків, 24 трав. 2017 р. – Харків, 2017. – С. 107.
Ключові слова
харчування вагітних жінок, кисломолочні напої, молочно-жирові суміші, ферментовані напої
Бібліографічний опис