Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості діючої нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка в значній мірі не корегується між собою. Задачі дослідження - вивчити діючу вітчизняну нормативно-технологічну документацію на виробництво консервів та дослідити її відмінності від світового законодавства; розробити і науково обґрунтувати комплексну методологію, методики та процедури, що забезпечують безперервне поліпшення якості та безпечності консервованої продукції.
Опис
Верхівкер, Я. Г. Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко, Е. І. Альтман // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : прогр. та тези матеріалів, Київ, 7-8 листоп. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – С. 134–135.
Ключові слова
консервовані продукти, виробництво консервів, нормативно-технологічна документація, якість консервованої продукції., безпечність консервованої продукції.
Бібліографічний опис