Особливості викладання дисципліни «Управління якістю продукції» для фахівців готельно-ресторанної справи

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У сучасних умовах хазяйнування, побудови надійного та ефективного прискорення соціально-економічного розвитку українського загалу без докорінного поліпшення якості продукції та послуг не може бути вирішеним жодне наукове, виробниче та соціальне завдання. Вирішення проблеми підвищення якості продукції та послуг можливе тільки на основі цілеспрямованої підготовки кадрів та підвищення кваліфікації студентів спеціальності 8.14010101.
Опис
Решта, С.П. Особливості викладання дисципліни «Управління якістю продукції» для фахівців готельно-ресторанної справи / С.П. Решта, Л.М. Тележенко // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» : матеріали 46-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 8-10 квіт. 2015 р. – Одеса, 2015. – С. 79-80.
Ключові слова
вкладання, управління якістю продукції, підвищення кваліфікації студентів, підготовка кадрів
Бібліографічний опис