Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Отримання природніх ксилоолігосахаридів-пребіотиків із вторинних продуктів переробки зерна |
Authors: | Журлова, О. Д. Капрельянц, Л. В. |
Keywords: | ксилоолігосахариди-пребіотики висівки злакових культур ферментативний гідроліз ферментолізати |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | Шляхом поетапного обмеженого ферментативного гідролізу пшеничних та житніх висівок були отримані препарати природніх ксилоолігосахаридів, які мають різноманіття біологічних властивостей, головною серед яких виступає пребіотична. |
Description: | Журлова О. Д. Отримання природніх ксилоолігосахаридів-пребіотиків із вторинних продуктів переробки зерна / О. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Біологія рослин та біотехнологія : зб. тез Третьої конф. молодих учен., Київ, 16–18 трав. 2017 р. / ДУ «Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України». – Київ, 2017. – С. 79. – Бібліогр.: 2 назв. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/11726 |
Appears in Collections: | Публікаційна активність (Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Biologiya_roslyn_17_Zhurlova.pdf | 145.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.