Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Отримання природніх ксилоолігосахаридів-пребіотиків із вторинних продуктів переробки зерна
Authors: Журлова, О. Д.
Капрельянц, Л. В.
Keywords: ксилоолігосахариди-пребіотики
висівки злакових культур
ферментативний гідроліз
ферментолізати
Issue Date: 2017
Abstract: Шляхом поетапного обмеженого ферментативного гідролізу пшеничних та житніх висівок були отримані препарати природніх ксилоолігосахаридів, які мають різноманіття біологічних властивостей, головною серед яких виступає пребіотична.
Description: Журлова О. Д. Отримання природніх ксилоолігосахаридів-пребіотиків із вторинних продуктів переробки зерна / О. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Біологія рослин та біотехнологія : зб. тез Третьої конф. молодих учен., Київ, 16–18 трав. 2017 р. / ДУ «Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України». – Київ, 2017. – С. 79. – Бібліогр.: 2 назв.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/11726
Appears in Collections:Публікаційна активність (Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biologiya_roslyn_17_Zhurlova.pdf145.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.