Формування органолептичних показників варених ковбас шляхом корегування раціону птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено наукову розробку, метою якої було виготовлення вареної ковбаси із м'яса птиці, якій на етапі вирощування додавали солі фосфорної кислоти, та порівняти її з традиційною технологією аналогічного виду продукції.
Опис
Поварова, Н. М. Формування органолептичних показників варених ковбас шляхом корегування раціону птиці / Н. М. Поварова, Л. А. Мельник // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, Харків, 18 трав. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 35–36 : рис.
Ключові слова
варені ковбаси, органолептичні показники, раціон птиці, якість вареної ковбаси
Бібліографічний опис