Автолітичні зміни біомаси Lactobacillus acidofillus як фактор поліпшення ефективності її ферментативної деструкції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджувалась ферментативна деструкція клітинних стінок Lactobacillus acidofillus на різних етапах автолітичних змін біомаси з метою отримання імунотропних сполук мурамилпептидного ряду - низькомолекулярних пептидів.
Опис
Капустян, А. І. Автолітичні зміни біомаси Lactobacillus acidofillus як фактор поліпшення ефективності її ферментативної деструкції / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, Харків, 18 трав. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 75–76 : табл.
Ключові слова
імунотропні харчові інгредієнти, молочнокислі бактерії, клітинні стінки, автолізини, Lactobacillus acidofillus, ферментативна деструкція, низькомолекулярні пептиди
Бібліографічний опис