SWOT – АНАЛІЗ НОВИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СПЕЛЬТИ

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі було проведено SWOT – аналіз нових продуктів на основі спельти.
Опис
Берченко К. А. SWOT – АНАЛІЗ НОВИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ СПЕЛЬТИ / К. А. Берченко ; наук. кер. М. Р. Мардар // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – с. 222–224 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
SWOT - аналіз, спельта, продукти на основі спельти
Бібліографічний опис