Обґрунтування способів введення біфідобактерій до низькожирних спредів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обгрунтовано доцільність введення активізованих монокультур B. animalis Bb-12 у стерилізованому знежиреному молоці у високожирні молочно-рослинні вершки у кількості 10% при виробництві солодко- та кисловершкових низькожирних пробіотичних спредів.
Опис
Ткаченко, Н. А. Обґрунтування способів введення біфідобактерій до низькожирних спредів / Н. А. Ткаченко, А. Ю. Касьянова // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5–6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 361 : рис.
Ключові слова
низькожирні спреди, біфідобактерії, пробіотичні спреди
Бібліографічний опис