Оцінка якості пива профільним методом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Глибокий аналіз якості пива за органолептичними показниками дозволив провести профільний метод аналізу. Його суть полягає в поділі відчуттів на окремі складові та органолептичній оцінці їх інтенсивності.
Опис
Чуб, С. А. Оцінка якості пива профільним методом / С. А. Чуб, Д. О. Гнатовська, І. В. Мельник // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5-6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 52 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
якість пива, профільний метод аналізу, оцінка якості, органолептичні показники
Бібліографічний опис