Основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті були розлянуті основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування.
Опис
Кіблік Д. Ю. Основні підходи щодо розробки страв для бортового харчування / Д. Ю. Кіблік ; наук. кер. Ю. О. Козонова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – с. 97–98.
Ключові слова
бортове харчування, розробка страв, розробка бортового харчування
Бібліографічний опис