Показники якості борошна з різних систем технологічного процесу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день однією з основних завдань борошномельної та хлібопекарної промисловості є випуск продукції з хорошими споживчими властивостями. Це спонукає борошномельні заводи випускати борошно спеціального призначення. Отримане борошно завод реалізує на хлібопекарні підприємства для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів. Для цього необхідні сорти борошна з заданими показниками якості.
Опис
Ковальова В. П. Показники якості борошна з різних систем технологічного процесу / В. П. Ковальова, А. І. Мороз ; наук. кер. ; Д. О. Жигунов // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – с. 54–56 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
показники якості борошна, системи технологічного процесу, хлібопекарна промисловість, хлібобулочні вироби
Бібліографічний опис