Використання крупи з проса у лікувальному харчуванні
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У вирішенні проблем раціонального харчування, важливу роль відіграють продукти, які збагачені усіма необхідними макро- і мікроелементами, і здатні повністю або в білішій мірі задовольнити добові потреби організму людини. До таких продуктів можна віднести крупи, які є основою здорового харчування.
Опис
Калаянова В. В. Використання крупи з проса у лікувальному харчуванні / В. В. Калаянова; наук. кер. Л. К. Овсянникова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 100-101.
Ключові слова
крупа з проса, просо, лікувальне харчування