Вплив стану та складу спецій як незамінного компонента на консервовану продукцію
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спеції поліпшують засвоєння їжі, активізують обмін речовин, сприяють підвищенню захисних функцій організму. Деякі володіють сильними бактерициднии та консервуючими властивостями, мають лікувальну дію та використовуються як фінкціональні добавки.
Опис
Єфремов В. В. Вплив стану та складу спецій як незамінного
компонента на консервовану продукцію / В. В. Єфремов; наук. кер. Я. Г. Верхівкер // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 159-160.
Ключові слова
спеції, консервована продукція, склад спецій