С-вітамінна цінність соків із м’якоттю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз наукових джерел свідчить, що високотемпературна обробка, яка застосовується при виробництві пастеризованих соків, суттєво впливає на вміст біологічно-активних речовин, зокрема, термолабільного компоненту – аскорбінової кислоти.
Опис
Дьяков О. В. С-вітамінна цінність соків із м’якоттю / О. В. Дьяков; наук. кер. С. О. Белінська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 98-99 : рис.
Ключові слова
сок, соки з м’якоттю, вітамін С
Бібліографічний опис