Обгрунтування режиму пастеризації збагаченої молочної основи у виробництві напою кисломолочного для дитячого харчування “Біолакт”

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтування режимів теплового оброблення молочної сировини є одним із важливих етапів при розробці технологій молочних продуктів для дитячого харчування. Правильний режим теплового оброблення збагаченої молочної основи (ЗМО) у процесі виробництва напоїв кисломолочних для дитячого харчування (НКДХ) є гарантом безпечності та якості готового продукту.
Опис
Авершина А. С. Обгрунтування режиму пастеризації збагаченої молочної основи у виробництві напою кисломолочного для дитячого харчування “Біолакт” / А. С. Авершина; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 115-116 : табл.
Ключові слова
пастеризація молочної основи, збагачена молочна основа, кисломолочний напій, дитяче харчування
Бібліографічний опис