Системне формування моделі конкурентоспроможного випускника для харчової та зернопереробної галузей

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах світової кризи держава значно скоротила фінансування вищих навчальних закладів України, тому керівництво ОНАХТ ставить перед колективом академії, а саме перед випусковими кафедрами, конкретну мету - підготовка конкурентоспроможних випускників і їх працевлаштування.
Опис
Системне формування моделі конкурентоспроможного випускника для харчової та зернопереробної галузей / О. І. Гапонюк, Г. А. Гончарук, О. В. Алексашин, І. М. Шипко // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 10–12 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2019. – С. 170–172 : табл.
Ключові слова
конкурентоспроможність, випускники
Бібліографічний опис