Фізичні закони і явища в технологічних процессах харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В майбутньому робота кваліфікованих фахівців буде в значній мірі мати пошуковий характер, що вимагає, крім стійких знань, широкого кругозору і навичок самостійної дослідницької роботи. Це, в свою чергу, вимагає від викладачів враховувати спеціалізацію студентів при вивченні ними курсу фізики.
Опис
Федосов С. Н. Фізичні закони і явища в технологічних процессах харчової промисловості / С. Н. Федосов // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 10–12 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2019. – С. 310.
Ключові слова
харчова промисловість, курс фізики