Кластеризація часових рядів для прогнозування збуту хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження процесів збуту хлібобулочних виробів та планування їх виробництва уявляє собою важливу складову діяльності підприємства. А результати цього дослідження мають велике значення для вивчення можливостей підвищення його конкурентоспроможності на ринку. Тому розробка ефективних алгоритмів управління в програмних додатках класу систем підтримки прийняття рішень, які базуються на вирішенні задач прогнозування, є досить актуальною.
Опис
Топор, М. М. Кластеризація часових рядів для прогнозування збуту хлібобулочних виробів / М. М. Топор, О. М. Жигайло, В. В. Добровольський // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 172–174 : рис.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, збут хлібобулочних виробів, кластеризація, прогнозування збуту
Бібліографічний опис