Розробка універсальної композиції інгредієнтів для приготування соусної продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено універсальну пастоподібну основу емульсійного типу для виготовлення соусної продукції різних категорій, зі збалансованим вмістом поліненасичених жирних кислот, яка задовольнятиме денну потребу у жирних кислотах не менше ніж на 30%.
Опис
Степанова, В. С. Розробка універсальної композиції інгредієнтів для приготування соусної продукції / В. С. Степанова // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : прогр. та матеріали П’ятої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 7–8 листоп., 2016 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – С. 157–158: табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
соуси, поліненасичені жирні кислоти, оздоровчі продукти
Бібліографічний опис