Винний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 20
- ДокументРозвиток гастрономічного туризму в Одесі(2018) Шикіна, О. В.; Пилипенко, А. О.Розглянуті можливості розвитку гастрономічного туризму в Одесі.
- ДокументКонкуренція винних турів(2018) Трішин, Ф. А.; Гусейнов, С. Т.Розгянуто досвід провідних виноробних країн з організації винних турів.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(2018) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Калмикова, І. С.Співробітниками ОНАХТ створена монографія "Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області", яка охоплює багатодисциплінарну тематику: історичний екскурс, класифікацію і характеристику автентичних продуктів Одеської області, особливості технології та процес дегустації, опис туристичних ресурсів.
- ДокументПросування гастротурів в хлібопекарській галузі(2018) Крупіца, І. В.; Мельничук, Ю. О.Розглядається міський гастротур на хлібопекарське виробництво.
- ДокументПопуляризація фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області(2018) Крупіца, І. В.; Златова, Ю. В.Розглянуто дослідження сучасного стану фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області та перспективи її розвитку.