Винний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Винний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості гастрономії в круїзній подорожі(2018) Добрянська, Н. А.; Конопля, Д. О.Розглядаються переваги круїзного туризму над іншими видами туризму.
- ДокументІсторична спадщина як фактор розвитку туризму(2018) Крупіца, І. В.; Брайлян, Б. О.Культурне самовираження народу завжди викликає інтерес. Природна допитливість туриста по відношенню до різних куточків світу утворює один з найбільш сильних спонукальних туристичних мотивів. Наявність унікальних історичних об'єктів може зумовити успішний розвиток туризму в регіоні.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(2018) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Калмикова, І. С.Співробітниками ОНАХТ створена монографія "Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області", яка охоплює багатодисциплінарну тематику: історичний екскурс, класифікацію і характеристику автентичних продуктів Одеської області, особливості технології та процес дегустації, опис туристичних ресурсів.
- ДокументКультура і туризм в поєднанні спорту та архітектури(2018) Олешко, П. І.; Головчанський, В. О.Розглядається програма розвитку та ефективності використання фізико-культурних споруд м. Одеси.
- ДокументОсобливості турецької кухні при організації оздоровчих турів(2018) Добрянська, Н. А.; Гьокхан, СьонмезОснову турецької кухні складають корисні і здорові продукти, які привертають до неї богато шатувальників з усього світу.
- ДокументПопуляризація фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області(2018) Крупіца, І. В.; Златова, Ю. В.Розглянуто дослідження сучасного стану фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області та перспективи її розвитку.
- ДокументОрганізація та планування подорожі в Європу: компетенції фахівців(2018) Меліх, О. О.; Вашеця, Я. М.В роботі наведені ті формальності "в'їзду - виїзду", які виникають при подорожі до Європи громадянами України.
- ДокументСуспільне значення фахівців екскурсівної справи(2018) Крупіца, І. В.; Алексімова, Т. С.Одеса - це колоритне місто, де екскурсії та квест-екскурсії мають право на існування, і вони вже користуються великим попитом. Залишається тільки знайти достатню кількість кваліфікованих фахівців, які володіють всіма вимогами, що висуваються до професійної та психологічної підготовки екскурсоводів.
- ДокументКонкуренція винних турів(2018) Трішин, Ф. А.; Гусейнов, С. Т.Розгянуто досвід провідних виноробних країн з організації винних турів.
- ДокументОсобливості системи підготовки кадрів туристичного бізнесу(2018) Крупіца, І. В.; Воскресенська, О. В.; Лазука, К. Д.Специфіка туристичної освіти полягає в її багатогранності, яка готує кадри різних спеціальностей і напрямків економічного, технічного, технологічного, управлінського, наукового й інших профілів. Туристична освіта являє собою складний механізм, що постійно вдосконалюється та дозволяє активно впроваджувати інноваційні програми для підготовки кадрів туризму і використовувати закордонний досвід.
- ДокументРозвиток екологічного (сільського, зеленого) туризму в Одеській області(2018) Новічков, В. К.; Наджафова, К. Р.Розглядаються питання розвитку екологічного туризму в Одеській області.
- ДокументГастрономічні традиції та уподобання туристів з Нордичних країн(2018) Слаблюк, М. В.; Орлова, М. Л.Розглядаються гастрономічні уподобання туристів з Нордичних країн, які потрібно враховувати при організації турів по території Уркраїни.
- ДокументТуристичний бум через «ефект Більбао» в архітектурі музею міста Одеса(2018) Кубриш, Н. Р.; Доробець, М. А.Тема цієї роботи обґрунтована пошуками нових форм підвищення використання туристичного потенціалу міста Одеси.
- ДокументРозвиток гастрономічного туризму в Одесі(2018) Шикіна, О. В.; Пилипенко, А. О.Розглянуті можливості розвитку гастрономічного туризму в Одесі.
- ДокументНаповнення та впровадження мобільного додатку з дисципліни «Система туристичних атракцій»(2018) Меліх, Т. Г.; Гірченко, В. О.Сьогодні існують різні мобільні додатки в сфері туризму. Пропонується мобільний додаток, в якому є поєднання навчальних теоретичних елементів та сучасних динамічних елементів про стан системи туристичних атракцій.
- ДокументІнфраструктурні проблеми розвитку туризму м. Одеси(2018) Меліх, О. О.; Кухаренко, Т. В.Одеська область має всі можливості для збільшення туристичного притоку, але через нерозвиненість інфраструктури гості міста не можуть повністю оцінити унікальність та атрактивність території.
- ДокументВинний та гастрономічний туризм: поєднання освіти, технологій та бізнесу -2018(Одеська національна академія харчових технологій, 2018)
- ДокументРинок туристичних послуг Одеської області(2018) Орлова, М. Л.; Ярьоменко, С. Г.; Слаблюк, М. В.Розглядаються культурно-історичні ресурси Одеської області.
- ДокументПросування гастротурів в хлібопекарській галузі(2018) Крупіца, І. В.; Мельничук, Ю. О.Розглядається міський гастротур на хлібопекарське виробництво.
- ДокументКонкурентоспроможність винного туризму в Україні: проблеми та перспективи розвитку(2018) Гілко, О. К.Розглядаються перспективи розвитку винного туризму на ринку туристичних послуг України.