44-а науково-методична конференція: Сучасні тенденції викладання у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 44-а науково-методична конференція: Сучасні тенденції викладання у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання за Ключові слова "вивчення дисципліни"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення вивчення дисципліни “Статистика” шляхом формування інформаційних баз даних(2013) Антонюк, О.П.; Немченко, В.В.В період вивчення дисципліни «Статистика першочерговою задачею є максимальна конкретизація положень шляхом використання інформації як загальнодержавного значення, так і тієї , що стосується конкретних підприємств та організацій. Це стосується всіх видів навчальної роботи: лекції, практичні завдання, індивідуальні навчально-дослідні, самостійна робота тощо.
- ДокументВикористання комп’ютерного моделювання при вивченні дисципліни «Глобальні комп’ютерні мережі»(2013) Бобрікова, І.С.Дисципліна «Глобальні комп'ютерні мережі» включає теоретичну базу основних принципів роботи протоколів мережного, транспортного та прикладного рівнів моделі OSI. Цей курс містить базові знання, керуючись якими студент зможе побудувати комп'ютерну мережу, розуміючи фундаментальні концепції та функції, а також особливості традиційних та перспективних локальних та глобальних мереж.
- ДокументНові форми самостійної роботи студентів із врахуванням їх індивідуальних особливостей при вивченні дисципліни «Технології зберігання, консервування та переробки молока»(2013) Дюдіна, І.А.; Лисогор, Т.А.Дотепер традиційними формами самостійної роботи студентів є: підготовка до лекцій, лабораторних та практичних занять, семінарів, контрольних робіт, написання рефератів, підготовка до заліків та іспитів. Одноманітність вищенаведених форм не дає можливості врахування індивідуальних особливостей студентів при вивченні дисциплін професійно-практичного блоку студентами спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока».