242 - Туризм
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 242 - Туризм за Ключові слова "гастрономічний туризм"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументШляхи виходу на європейський ринок продуктів гастрономічного туризму України(ОНТУ, кафедра туристичного бізнесу та рекреації, 2023) Калмикова ІринаРобота містить 125 сторінок, 5 таблиць, 25 рисунків, список літератури з 119 найменувань, 16 додатків. Мета магістерської роботи полягає в розробці стратегії виходу на європейський ринок продуктів гастрономічного туризму Великодальницької об’єднаної територіальної громади (ОТГ). Завданням роботи передбачено: – дослідити вплив гастрономічного туризму на сталий розвиток дестинації; – прослідкувати динаміку та сучасний стан світового ринку гастрономічного туризму; – проаналізувати підходи до формування гастрономічних дестинацій; – вивчити вимоги Європейського Союзу до продуктів гастрономічного туризму; – ознайомитися з існуючими стратегіями виходу на зовнішній ринок продуктів гастрономічного туризму; – охарактеризувати потенціал гастрономічного туризму Великодальницької ОТГ; – дати характеристику цільової аудиторії ; – розробити стратегічний план виходу туристичного продукту дестинації на європейський ринок; – провести аналіз ризиків та зробити прогноз реалізації стратегії. За результатами виконаної роботи запропоновані рекомендації стосовно формування і просування продуктів гастрономічного туризму дестинації. Теоретичні положення й практичні рекомендації дослідження можуть бути використані органами місцевого самоврядування в процесі обговорення і коригування місцевої політики в сфері сталого розвитку туризму, а також при розробці інноваційних проєктів і програм з просування дестинації. Рік захисту роботи – 2023.