Ступінь вищої освіти "Магістр"
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Магістр" за Ключові слова ""zero waste""
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану з впровадженням принципів Zero-waste в смт. Затока Б.-Дністровського р-ну Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кіслов Олександр ПавловичМетою кваліфікаційної роботи є розробка проекту ресторану, робота якого буде будуватися по принципам Zero-waste, що допоможе зберегти цінні рекреа-ційні ресурси курорту Затока Б.-Дністровського р-ну Одеської області Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні напрямки розвитку підприємств готе-льно-ресторанного господарства Затоки, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, в якому проаналізовано регіональний ринок послуг підп-риємств готельно-ресторанного господарства Затоки, досліджено попит на послуги ресторанів, обґрунтувано концепцію ресторану, робота якого буде будуватися по принципам Zero-waste, що допоможе у вирішені проблем збереження цінних рекреаційних ресурсів курорту Затока з достатньо високим антропогенним наван-таженням на навколишнє середовище; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження видів відходів в Україні та Затоці, можливості вирішення питань в аспекті їх зменшення та відношення потенційних клієнтів до цього питання; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір су-часного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, пе-редбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємс-тва, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.