Ступінь вищої освіти "Магістр"
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Магістр" за Ключові слова ""Холодильна установка, м’ясопереробне виробництво, охолодження, схемне рішення.""
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження та розробка рекомендацій з забеспечення сучасних холодильних технологій обробки м'яса(ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря, 2021) Браілко, Денис" Проведено дослідження сучасних методів охолодження м’яса. Розроблені рекомендації по технічному забезпеченню холодильних систем з метою витримки умов та непереривності технологічного процесу. В роботі представлено проект м’ясопереробного виробництва потужністю 10 тон в зміну. Розроблено планування приміщень – як технологічних так і холодильних камер. За допомогою нормативно-технічних документів визначені температуро-вологістні параметри приміщень та розраховано теплове навантаження. Для кожного приміщення у котрому існує потреба у холоді, було підібрано декілька варіантів приладів охолодження, проведено порівняння та запропонована найоптимальніша модель. Холодопостачання м’ясокомбінату представлено у вигляді трьох незалежних систем охолодження, для кожної було визначене теплове навантаження, та підібрана агрегатована холодильна машина та конденсатор. Розроблено схемне рішення систем охолодження. Візуально показане прокладення трубопроводів по камерам та машинному відділенню. Розроблена функціональна система автоматизації, та окреме планування м’ясокомбінату із розташуванням давачів системи автоматизації. "