Сучасні тенденції розвитку економіки підприємства, її програмне, методичне та наукове забезпечення
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Сучасні тенденції розвитку економіки підприємства, її програмне, методичне та наукове забезпечення за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументСучасні тенденції розвитку економіки підприємства, її програмне, методичне та наукове забезпечення(Одеська національна академія харчових технологій, 2013)Подано виступи учасників наукового колоквіуму, в яких відображено актуальні питання економіки підприємства як науки, навчальної дисципліни та практики господарювання. Для науковців, аспірантів, студентів, економістів, менеджерів та інших фахівців харчової промисловості.
- ДокументВикористання безпечної сучасної C-PET тари для харчових продуктів(2023) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Розглянуто використання полімерної C-PET тари для пакування, зберігання та транспортування харчових продуктів
- ДокументСенсорні характеристики сортових соків(2023) Доценко, Н. В.; Манолі, Т. А.; Доценко, Ю. І.Представлено результати досліджень впливу сучасних технології у виробництві фруктових соків на формування їх сенсорних характеристик .
- ДокументРозробка рецептур плодоовочевих соусів з пряно-ароматичними інгредієнтами(2023) Афанасьєва, Т. М.В роботі надано розробку рецептур плодоовочевих соусів з пряно-ароматичними інгредієнтами.