Роботи 2022 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2022 року за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення ефективності діяльності підприємства малого бізнесу ТОВ "ІнтелектФінанс"(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Датковська М.С.КРБ містить 53 сторінки, 11 таблиць, 5 рисунок, список використаних джерел з 15 найменувань. Метою кваліфікаційної роботи є з’ясування сутності діяльності малого бізнесу в Україні, дослідження проблем та перспектив діяльності малих підприємств, оцінка діяльності підприємства малого бізнесу ТОВ «ІНТЕЛЕКТФІНАНС» та пошук напрямів підвищення ефективності його функціонування. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є показники ефективності діяльності ТОВ «ІНТЕЛЕКТФІНАНС». Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні засади формування ефективності діяльності підприємства малого бізнесу. Завданням роботи передбачено: – дослідження теоретичних засад ведення діяльності малого бізнесу в Україні; – дослідження проблем та перспектив розвитку малого бізнесу в Україні; – аналіз фінансово-господарської діяльності ТОВ «ІНТЕЛЕКТФІНАНС»; – оцінка показників ефективності діяльності ТОВ «ІНТЕЛЕКТФІНАНС»; – розробка пропозицій та рекомендацій для підвищення ефективності діяльності досліджувального підприємства, що досліджується. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержанірезультатиможуть бути використаніу фінансово-господарській діяльності підприємстваТОВ «ІНТЕЛЕКТФІНАНС».
- ДокументУдосконалення оплати праці на підприємстві на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Гаврилюк О.В.КРБ містить 79 сторінок, 23 таблиці, 5 рисунків, список використаної літератури з 47 найменувань. Метою виконання роботи є удосконалення оплати праці на підприємстві. Об'єктом дослідження є ТОВ «Телекарт-Прилад». Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти удосконалення оплати та стимулювання праці на промислових підприємствах. Завданням роботи передбачено проведення комплексного аналізу основних техніко-економічних показників та аналізу ефективності використання фонду оплати праці ТОВ «Телекарт-Прилад» з метою визначення шляхів удосконалення оплати праці на підприємстві. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції щодо удосконалення оплати праці ТОВ «Телекарт-Прилад». Одержані результати можуть бути використані на підприємстві для покращення організації оплати праці ТОВ «Телекарт-Прилад».
- ДокументФормування та ефективність використання інноваційного потенціалу ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Кожухар А.О.КРБ містить 78 сторінок, 32 таблиці, 3 рисунків, список використаних джерел з 25 найменувань, 7 додатків. Мета даної роботи полягає в вивченні теоретичних та практичних основ формування та управління інноваційним потенціалом підприємства та розроблення рекомендації та пропозиції щодо його вдосконалення на ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Об’єктом дослідження є оцінка інноваційного потенціалу підприємства та механізм його формування. Предметом дослідження є підприємство молокопереробної галузі – ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Завдання роботи полягають у розкритті змісту існуючих підходів до визначення категорії «інноваційний потенціал» та механізмів його формування в умовах промислового підприємства; визначенні місця та складових інноваційного потенціалу підприємства; розгляді особливостей сучасної організаційної системи управління інноваційним потенціалом; дослідження проблем та перспективних напрямів вдосконалення інноваційного потенціалу вітчизняних підприємств; аналізі стану виробничого та інноваційного потенціалу на ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод»; розробці шляхів вдосконалення інноваційного потенціалу досліджуваного підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо шляхів підвищення ефективності інноваційної діяльності ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод». Одержані результати можуть бути використані на підприємствах молокопереробної промисловості України.
- ДокументПідвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Колєва С.І.КРБ містить 68 сторінки, 16 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 26 найменувань, 8 додатків. Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства, аналізу техніко – економічної діяльності, а також пошуку заходів щодо підвищення конкурентоздатності досліджуваного підприємства . Об’єктом аналізу є процес створення заходів покращення конкурентоспроможності підприємства. Предметом дослідження є забезпечення процесу підвищення конкурентоспроможності та його аналіз на прикладі ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика». Завданням роботи є вивчення конкурентів досліджуваного підприємства та покращення його конкурентоспроможності. За результатами проведеної роботи було визначено поняття конкурентоспроможність, проаналізовано динаміку основних економічних показників, здійснена оцінка рівня конкурентоспроможності та запропоновані заходи підвищення конкурентоспроможност підприємства. Отримані результати можуть бути використані на ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства
- ДокументШляхи підвищення конкурентоздатності продукції м’ясних напівфабрикатів ПП «Фірма Гармаш»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Шушлян П.О.КРБ містить 65 сторінок, 14 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 48 найменувань, 3 додатки, 11 ілюстрацій. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз конкурентного середовища ПП «Фірма «Гармаш» та оцінка конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів конкурентів, обґрунтування шляхів підвищення конкурентноздатності досліджуваного підприємства на основі зміцнення його конкурентних переваг. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес формування конкурентних переваг на основі комплексного аналізу виробничогосподарської діяльності досліджуваного підприємства. Предметом дослідження є процес пошуку шляхів підвищення конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів ТМ «Гармаш». Завданням роботи передбачено проаналізувати авторські підходи науковців до визначення сутності понять «конкурентоздатність продукції», провести аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства та визначити шляхи підвищення конкурентоздатності, обґрунтувати рекомендації щодо посилення конкурентних переваг на досліджуваному підприємстві та виявленню нових, більш потужних. За результатами виконаної роботи запропоновано пропозиції, що сприяють підвищенню конкурентоздатності досліджуваного підприємства за рахунок впровадження важелів зміцнення конкурентних переваг. Одержані результати можуть бути використані на ПП «Фірма Гармаш» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства.
- ДокументШляхи підвищення прибутку та рентабельності на ТОВ «Форес»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Корнєєва I.О.КРБ містить 74 сторінок, 23 таблиць, 5 рисунків, список літератури з 22 найменувань. Основною метою й завданнями кваліфікаційної роботи є проведення аналізу формування й використання прибутку підприємства в попередніх періодах, виявлення закономірностей формування прибутку даної галузі харчової промисловості на прикладі конкретного підприємства, пошук шляхів і відповідних їм заходів щодо підвищення прибутку в плановому періоді. Об'єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи є діяльність ТОВ «Форес». На сьогоднішній день підприємство є одним з відносно великих виробників майонезу, який задовольняє потреби, головним чином, споживачів південних регіонів України. Предметом дослідження є прибуток ТОВ «Форес». Основними джерелами економічної інформації стали законодавчі, інші нормативні акти і постанови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Секретаріату Президента України з питань регулювання оподаткування, офіційні статистичні матеріали, навчально-аналітична література, періодичні економічні видання, електронні ресурси, матеріали фінансової та статистичної звітності досліджуваного підприємства за два роки. Для вирішення поставлених у роботі завдань було використано загальнонаукові й прикладні методи дослідження: емпіричний, факторний, ситуаційний аналіз; системний аналіз і метод групування. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення економічної ефективності виробництва ТОВ «Тростянецьхліб».
- ДокументАналіз фінансової стійкості підприємства та шляхи її підвищення на прикладі ПП ВТК «Лукас»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ковальова Д.В.Кваліфікаційна робота бакалавра містить 60 сторінки, 15 таблиці, 10 рисунків, список використаних джерел з 32 найменуваннями, 8 додатків. Метою виконання роботи є дослідження теоретичних та практичних основ підвищення фінансової стійкості підприємства, аналізу її оцінки, а також пошуку заходів щодо її поліпшення. Об’єктом проведення аналізу, узагальнень і дослідження виступає ПП ВТК «Лукас». Предметом дослідження є процеси аналізу та шляхи підвищення фінансової стійкості підприємства. Завданням роботи передбачено розгляд економічної сутності фінансової стійкості та факторів, що на неї впливають, розглянуті методи оцінки та аналізу фінансової стійкості, а також механізм управління фінансовою стійкістю, проведений аналіз фінансового стану підприємства, проведена оцінка показників фінансової стійкості підприємства та платоспроможності, запропоновані шляхи і заходи по підвищенню фінансової стійкості підприємства. За результатами виконаної роботи сформульоване поняття фінансової стійкості, проаналізовано зміни показників фінансової стійкості підприємства та платоспроможності, виявлені основні недоліки в управлінні фінансовою стійкістю та запропоновані шляхи і заходи для поліпшення стану. Одержані результати можуть бути використані на ПП ВТК «Лукас» з метою підвищення фінансової стійкості підприємства.
- ДокументПроблеми та перспективи розвитку малого підприємництва на прикладі ТОВ «СПЕЦОДЕССЕРВІС»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Морар М.М.Кваліфікаційна робота бакалавра містить 70 сторінок, 22 таблиці, 3 рисунки, список літератури з 34 найменувань. Мета виконання роботи дослідження ступеня розвитку підприємства та аналіз його діяльності. Об’єктом дослідження є процес підвищення ефективності діяльності на основі комплексного аналізу техніко-економічних показників досліджуваного підприємства. Предметом дослідження є ефективність діяльності підприємства ТОВ «СПЕЦОДЕССЕРВІС». Завданнями роботи передбачено: –проаналізувати значення малого та середнього бізнесу в ринковій економіці; –дослідити сучасні концепції організації малого та середнього бізнесу в різних країнах; – з’ясувати проблеми і перспективи розвитку малого і середнього бізнесу; –проаналізувати закордонний досвід підтримки малого та середнього бізнесу; –надати характеристику діяльності досліджуваного підприємства; –проаналізувати стан господарської діяльності підприємства завдяки дослідження рівня та динаміки економічних показників його діяльності; –проаналізувати рівень ефективності використання основних виробничих фондів та виявити можливі резерви підвищення цього процесу в ТОВ «СПЕЦОДЕССЕРВІС»; – за допомогою економіко-математичних методів та інструментарію статистики надати аналіз динаміки фондовіддачі; – розробити та обґрунтувати рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності Товариства. За результатами дослідження сформульовані рекомендації можуть застосовуватися для підвищення ефективності діяльності підприємства. Практична значущість отриманих результатів дослідження полягає в тому, що вони можуть бути використані для дієвого формування підвищення ефективності діяльності даного підприємства.
- ДокументЕкономічна ефективність використання та відтворення основних засобів ПП «Гайсин-м’ясокомбінат»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Загарнюк М.М.КРБ містить 82 сторінок, 32 таблиці, 6 рисунків, список використаних джерел з 20 найменувань, 8 додатків. Метою роботи є виявлення шляхів підвищення ефективності використання та відтворення основних виробничих засобів в м’ясній та м’ясопереробній галузі. Об’єктом дослідження є підприємство м’ясопереробної галузі – ПП «Гайсин-м’ясокомбінат». Предметом дослідження є ефективність використання основних виробничих засобів. Завдання роботи полягають у дослідженні теоретичних основ використання та відтворення основних виробничих засобів; діагностиці зовнішнього середовища підприємства; аналізі виробничо-господарської діяльності ПП «Гайсин-м’ясокомбінат»; пошуку резервів та шляхів підвищення ефективності використання та відтворення основних засобів підприємства та розробці пропозицій з підвищення ефективності використання основних засобів та виробництва в цілому. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо шляхів підвищення ефективності використання основних виробничих засобів ПП «Гайсин-м’ясокомбінат». Одержані результати можуть бути використані на підприємствах м’ясопереробної промисловості України.
- ДокументІнвестиційна привабливість підприємства та чинники, що її визначають на прикладі ПАТ «Єнні Фудз(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ботик Д.В.КРБ містить 39 сторінок, 4 таблиць, 5 рисунків, список використаних джерел з 26 найменувань, 5 додатків. Метою виконання роботи є проаналізувати теоретичні та методичні аспекти оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають методичні підходи до оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Предметом дослідження є фінансові відносини, що виникають у процесі фінансово-господарської діяльності підприємства і формують інвестиційну привабливість підприємства. Завданням роботи передбачено: - дослідити сутність поняття інвестиційної привабливості підприємства; - визначити фактори формування інвестиційної привабливості підприємства; - проаналізувати основні тенденції розвитку інвестиційного ринку в Україні за останні роки; - розглянути підходи до оцінки інвестиційної привабливості, які існують в міжнародній та вітчизняній практиці; - провести оцінку інвестиційної привабливості підприємства за результатами його фінансово-господарської діяльності (на прикладіПАТ «Єнні Фудз»); - розробити рекомендації для покращення інвестиційної привабливості ПАТ «Єнні Фудз». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержані результати можуть бути використані ПрАТ «Єнні Фудз» для аналізу інвестиційної привабливості.
- ДокументШляхи підвищення прибутку на ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Федій Ю.М.Випускна робота містить 92 сторінки, 28 таблиць, 12 рисунків, список використаних джерел з 30 найменувань, 1 додаток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є визначення поняття прибуток та розробка заходу з підвищення прибутку ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат». Для досягнення поставленої мети поставлені наступні завдання: розкрити теоретичні та методичні основи поняття «прибуток підприємства», розглянути його види та функції; вивчити розподіл, використання та управління прибутком підприємства; розглянути існуючі шляхи підвищення прибутку підприємства; провести аналіз та характеристику стану хлібопекарської галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища та розрахувати основні техніко-економічні показники виробногогосподарської діяльності ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; запропонувати захід щодо підвищення прибутку підприємства; оцінити ефективність та вплив запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є процеси підвищення прибутку підприємства. Предметом бакалаврської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення прибутку підприємства. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення прибутку підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах хлібопекарської галузі як заходи з підвищення їх прибутку та конкурентоспроможності.
- ДокументМеханізм формування трудових ресурсів на підприємстві «АТ Ельворті»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Чебан В.І.Актуальність дослідження. Кардинальні зміни в економіці України в останні роки вимагають всебічного налізу господарського механізму формування трудових ресурсів. Це пов’язано також із зростанням їх ролі в умовах становлення ринкових відносин. Необхідні нові методи та форми регулювання трудових ресурсів, адекватні сучасному етапу економічного розвитку та використання робочої сили, складним процесам формування дійового механізму стимулювання підвищення продуктивності праці та економії робочої сили на основі прогнозної інформації. Людина в системі виробництва та економічних відносин посідає центральне місце. Вона визначає цілі та напрями розвитку виробництва, організовує його, виробляє товари та здійснює послуги для свого життя та розвитку. Ефективність економіки будь-якого суспільства в першу чергу визначається якістю наявних трудових ресурсів і способом їх впровадження в виробництво, адже основною продуктивною силою є люди з їхніми здібностями та можливостями. Якісне відтворення людських ресурсів, формування трудового потенціалу та раціональне його використання – все це залежить від управління людськими ресурсами на всіх рівнях. Відоме гасло «Кадри вирішують все» в умовах демократизації суспільства та ринкової економіки набуває неабиякого значення. Необхідна нова концепція формування трудових ресурсів, місце та роль яких визначається зростанням значимості людського фактору в виробництві матеріальних і духовних цінностей, посиленням залежності результатів діяльності підприємств від якості, мотивації та характеру використання робочої сили
- ДокументЕкономічне обгрунтування проекту створення підприємства кафе «Нappy Тime»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Горян Д.Д.КРБ містить 45 сторінок, 16 таблиць, 2 рисунків, список використаних джерел з 26 найменувань, 3 додатки. Метою виконання роботи є вивчення ризиків, розглянути всю суть роботи закладів з приготування кави. Розробити безперечний маркетинговий план та скласти бізнес-план в якому ми будемо впевненні. Об’єктом аналізу є принцип відкриття та роботи кафе, для подальшого його функціонування з отриманням прибутку. Предметом дослідження є є методи та шляхи реалізації нашого бізнесплану. Завданнями дослідження є: - складання бізнес-плану кафе - розрахунок прибутковості - розрахунок окупності За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержані результати можуть бути використані для відкриття кафе.
- ДокументШляхи підвищення економічної ефективності виробництва ТОВ «Тростянецьхліб»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Лахтіонова А.І.КРБ містить 78 сторінок, 20 таблиць, 5 рисунків, список літератури з 42 найменувань. Метою виконання роботи є визначення шляхів підвищення економічної ефективності виробництва ТОВ «Тростянецьхліб» Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають підприємство хлібопекарської галузі України ТОВ «Тростянецьхліб» Завданням роботи передбачено: розглянути теорію підвищення ефективності виробництва, дослідити промисловий об’єкт, провести усесторонній аналіз виробничо-господарської діяльності, запропонувати заходи поліпшення ефективності виробництва. Для вирішення поставлених у роботі завдань було використано загальнонаукові й прикладні методи дослідження: емпіричний, факторний, ситуаційний аналіз; системний аналіз і метод групування. За результатами виконаної роботи сформульовані пропозиції з підвищення економічної ефективності виробництва ТОВ «Тростянецьхліб».
- ДокументПідвищення прибутковості ПП "Фірма "Гармаш"" при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Яременко П.В.КРБ містить 66 сторінок, 20 таблиць, 11 рисунків, список використаних джерел з 37 найменувань, 3 додатка. Метою кваліфікаційної роботи є визначення шляхів та резервів підвищення прибутковості на підприємстві ПП Фірма «Гармаш», аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ПП «Фірма «Гармаш» та оцінка прибутковості підприємства, обґрунтування підвищення прибутковості досліджуваного підприємства при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є виробничогосподарська діяльність ПП «Фірма «Гармаш» та його прибуток. Предметом дослідження є процес пошуку шляхів підвищення прибутковості ПП «Фірма «Гармаш»». Завданням роботи передбачено проаналізувати авторські підходи науковців до визначення сутності понять «прибуток» та «прибутковість», провести аналіз виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності підприємства, та визначити шляхи підвищення конкурентоздатності, обґрунтувати рекомендації щодо підвищення прибутковості досліджуваного підприємства при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі. За результатами виконаної роботи запропоновано застосувати повітряну систему охолодження у технологічному процесі, який сприятиме зниженню витрат та збільшенню прибутку підприємства. Одержані результати можуть бути використані на ПП «Фірма Гармаш» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства.
- ДокументВитрати підприємства та шляхи їх зниження на підприємстві ТДВ "Яготинський Маслозавод"(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ткаченко Д.В.КРБ містить 60 сторінок, 10 таблиць, 5 рисунків, список використаних джерел з 16 найменувань. Метою дослідження є поглиблення теоретичних основ та розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу управління витратами підприємства. Досягнення поставленої мети зумовлює вирішення наступних завдань: - визначити природу і сутність витрат підприємства; - систематизувати методи управління витратами та їх зниження; - подати характеристику підприємства; - проаналізувати витрати підприємства; - оцінити систему управління витратами підприємства; - розробити напрями зниження собівартості виробництва; Об’єктом дослідження є управління витратами підприємства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, науково-методичних положень та практичних рекомендацій щодо оптимізації системи управління витратами підприємства. База дослідження: ТДВ «Яготинський маслозавод». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержані результати можуть бути використані у фінансовогосподарській діяльності підприємства ТДВ «Яготинський маслозавод».
- ДокументПрибуток підприємства: фактори та резерви зростання на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Миндру Т.М.Кваліфікаційна робота бакалавра містить 68 сторінок, 9 таблиць, 8 рисунків, список літератури з 52 найменувань. Мета виконання роботи полягає у дослідженні теоретичних основ прибутку, а саме його класифікації та методів розрахунку, визначенні основних функцій прибутку, дослідженні процесів формування та розподілу прибутку, а також розгляді резервів підвищення прибутковості підприємства ТОВ «Телекарт-Прилад». Об’єктом дослідження є ТОВ «Телекард-Прилад» Предметом дослідження є резерви та шляхи підвищення прибутку на підприємстві, що вивчається. Завданнями роботи передбачено: а) визначити економічну сутність прибутку, його види та функції; б) з’ясувати, яким чином формується та використовується прибуток підприємства; в) дослідити фактори, резерви та джерела збільшення прибутку підприємства; г) оцінити техніко-економічну характеристику діяльності підприємства, що вивчається; д) проаналізувати формування кінцевих фінансових результатів діяльності підприємства, що вивчається; е) провести факторний аналіз прибутку на підприємстві, що вивчається; ж) визначити сучасні напрями підвищення прибутку; За результатами дослідження сформульовані рекомендації можуть бути використані безпосередньо у практичній роботі підприємства ТОВ «Телекарт-Прилад» Практична значущість Матеріали кваліфікаційної роботи, їх інтерпретація, висновки та пропозиції, представлені в кваліфікаційній роботі, можуть бути використані безпосередньо у практичній роботі підприємства ТОВ «Телекарт-Прилад» з метою підвищення прибутку та проведення техніко-економічного аналізу його діяльності, а також у створенні умов для реалізації шляхів максимізації фінансових результатів підприємства.
- ДокументПідвищення ефективності діяльності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ткаченко В.С.Випускна робота містить 100 сторінок, 29 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 30 найменування, 1 додаток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз та дослідження основних питань ефективності діяльності підприємства, розробка та обґрунтування заходу з підвищення ефективності діяльності та конкурентоспроможності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»». Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: розглянути теоретичні питання економічної ефективності; проаналізувати основні показники оцінки економічної ефективності виробництва; визначити основні фактори і резерви зростання економічної ефективності; проаналізувати стан кондитерської галузі України; розрахувати основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»»; запропонувати захід з підвищення ефективності діяльності підприємства; визначити вплив запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об’єктом дослідження є рівень ефективності діяльності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»». Предметом дослідження є процеси підвищення ефективності діяльності підприємства. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення ефективності діяльності підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах кондитерської галузі як заходи з підвищення ефективності діяльності, прибутку та конкурентоспроможності підприємства.
- ДокументЕкономічне обґрунтування проекту створення підприємства на прикладі салону нігтьового дизайну «Beauty bar Moon»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Бур`ян К.В.КРБ містить 50 сторінки, 11 таблиць, 2 рисунок, список використаних джерел з 17 найменувань. Метою роботи є економічне обґрунтування створення нового проекту, розкриття діючої практики складання бізнес-плану, а також розробка бізнесплану для створення вищезазначеного б’юті-салону. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є салон нігтьового дизайну «BEAUTY BAR MOON», який практично створюється безпосередньо автором кваліфікаційної роботи. Завданням роботи передбачено: –дослідження ролі бізнес-планування в створенні та розвитку підприємства; –визначення теоретичних та методичних основ для розробки бізнесплану; –проведення розрахунків для обґрунтування економічної доцільності та прибутковості новоствореного бізнесу. За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержані результатиможуть бути використані для започаткування автором роботи Катериною БУР’ЯН власної справи.
- ДокументОсновні напрями відновлення основних виробничих засобів ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Гавраєв Д.К.Випускна робота містить 88 сторінок, 30 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел з 31 найменування, 1 додаток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз та дослідження основних напрямів відновлення основних виробничих засобів підприємства, розробка та обґрунтування заходу з метою підвищення ефективності використання основних виробничих засобів та конкурентоспроможності ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця». Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: розглянути теоретичні питання вивчення поняття та класифікація основних засобів підприємства; виділити основні напрямки управління основними засобами підприємства; визначити основні шляхи підвищення ефективності використання основних засобів підприємства; проаналізувати стан хлібопекарської галузі України; розрахувати основні показники виробничогосподарської діяльності підприємства; розробити захід з підвищення ефективності використання основних засобів на підприємстві; визначити вплив запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об'єктом дослідження є рівень використання основних засобів ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця». Предметом дослідження є процеси підвищення ефективності використання основних засобів підприємства. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення ефективності використання основних засобів підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах хлібопекарської галузі як заходи з підвищення ефективності використання основних засобів, прибутку та конкурентоспроможності підприємства.