Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Nikitchina, T. I."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Consumer properties of salted fish products for fish restaurants using the description- profile method
    (2022) Manoli, T. A.; Nikitchina, T. I.; Miroshnichenko, О. M.; Zinchenko, V. I.
  • Документ
    Features of determination in food products bacillus cereus using chromogenic substrates
    (2021) Pilipenko, L. N.; Nikitchina, T. I.; Nikitchina, А. А.
  • Документ
    Promotion of new pod foods services in the sphere of hotel and restaurant services for the production and service of consumers
    (2021) Nikitchina, T. I.; Manoli, Т. А.; Lebedenko, T. Ye.
    The article presents the main modern services in the hotel and restaurant business. It is shown that the new Pod Foods services act as a link for quality food suppliers, but do not have a high rating brand in the hotel and restaurant services market.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок