Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Lebedenko, T."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Effect of water Stevia rebaudiana extract on a wheat dough quality
    (2016) Lebedenko, T.; Sokolova, N.
  • Документ
    Some aspects of improving the technology of bread
    (2015) Lebedenko, T.
    Results inquire more in-depth study of the mechanisms occuring in the future will allow to reduce the time of activation or compressed yeast, using nettle powder, or a reduction in the amount of the production of bakery products.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок