Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Barkovska, Y."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Expansion the quality of Ukrainian patent flour produced in 2019
    (2020) Zhygunov, D.; Donets, A.; Barkovska, Y.
  • Документ
    Formulation development of wheat-spelt flour type 600 with improving bakery properties and increasing biological value
    (2019) Barkovska, Y.; Yegorshyn, Y.
  • Документ
    Review of biochemical methods of adjusting flour for frozen products
    (2022) Barkovska, Y.
  • Документ
    Review of genetic methods of production and flour quality requirements for frozen products
    (2021) Zhygunov, D.; Barkovska, Y.; Yehorshyn, Y.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок