Перегляд за Автор "Яросинська, Р. Ц."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМоделювання рецептури комбінованого біфідовмісного десерту зі збалансованим хімічним складом(2020) Климентьєва, І. О.; Ткаченко, Н. А.; Яросинська, Р. Ц.Перспективним напрямком науково-практичних досліджень є розробка рецептур та технологій біфідовмісних сиркових десертів зі збалансованим хімічним складом на комбінованій молочно-зерновій основі з фруктово-ягідними наповнювачами.
- ДокументТехнологічна експертиза процесу гідролізу молока(2021) Ланженко, Л. О.; Дец, Н. О.; Скрипніченко, Д. М.; Яросинська, Р. Ц.