Перегляд за Автор "Янчик, М. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату(2017) Янчик, М. В.; Вашека, О. М.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Янчик, О. П.Споживання кондитерських виробів відіграє значну роль у повноцінному харчуванні різних вікових груп населення, особливо у дітей. Вони володіють високою енергетичною цінністю, яка забезпечується значним вмістом цукрів, а в деяких виробах і жирів, але їх харчова цінність обмежена. Тому використання рослинної сировини для збагачення даної категорії продуктів є актуальним на сьогодні.
- ДокументДослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану(2017) Янчик, М. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.В даній роботі було проведено дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану.
- ДокументЛайфхаки з вибору якісних та безпечних харчових продуктів(2020) Кійко, В. В.; Янчик, М. В.; Мельник, О. П.