Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Щербатюк, С. І."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    111274 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. І.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь філь’єри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну і пшеничну крупи змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.
    Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
  • Документ
    Вимоги до маркування сухих сніданків
    (2016) Коренман, М. І.; Щербатюк, С. І.
    Наведені дані про інформацію, яка повинна міститись на упаковці, при розробці нових видів зернових продуктів.
  • Документ
    Вплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху
    (2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.
    В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей сочевиці
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
  • Документ
    Корисні властивості насіння сочевиці
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. І.
    В статті наведено різновиди насіння сочевиці, його хімічний склад. Представлені корисні властивості даної культури і використання її при виробництві різних харчових продуктів.
  • Документ
    Корисні властивості та проблеми доробки бобових культур
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.
    Сімейство бобових включає в себе безліч видів, багато з них вирощуються не тільки з харчовою, а й з сільськогосподарської метою. Бобові – відмінні медоносні і кормові культури, крім того їх вирощування дуже корисно для ґрунту: вони мають унікальну здатність пов'язувати газоподібний азот з повітря і фіксувати його за допомогою клубнеподібного утворення на корінні.
  • Документ
    Оцінка якості шротів при зберіганні
    (2016) Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.
    В даний час у зв'язку з переходом жирової промисловості на екстракційний спосіб вилучення рослинних олій виробництво макухи дуже скоротилося і значно зросло виробництво шротів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок