Перегляд за Автор "Щербатюк, С. І."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ111274 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту(2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. І.Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь філь’єри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну і пшеничну крупи змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
- Документ118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
- ДокументВимоги до маркування сухих сніданків(2016) Коренман, М. І.; Щербатюк, С. І.Наведені дані про інформацію, яка повинна міститись на упаковці, при розробці нових видів зернових продуктів.
- ДокументВплив різних факторів на гігроскопічні властивості гороху(2020) Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.В дослідженні визначаються чисельні значення рівноважної вологості гороху та встановлюються закономірності зміни рівноважної вологості гороху в залежності від параметрів навколишнього середовища.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей сочевиці(2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.В статті наведено результати досліджень гігроскопічних властивостей сочевиці. Досліджено вплив відносної вологості повітря, температури повітря та вологості зерна на рівноважну вологість сочевиці.
- ДокументКорисні властивості насіння сочевиці(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. І.В статті наведено різновиди насіння сочевиці, його хімічний склад. Представлені корисні властивості даної культури і використання її при виробництві різних харчових продуктів.
- ДокументКорисні властивості та проблеми доробки бобових культур(2019) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Щербатюк, С. І.Сімейство бобових включає в себе безліч видів, багато з них вирощуються не тільки з харчовою, а й з сільськогосподарської метою. Бобові – відмінні медоносні і кормові культури, крім того їх вирощування дуже корисно для ґрунту: вони мають унікальну здатність пов'язувати газоподібний азот з повітря і фіксувати його за допомогою клубнеподібного утворення на корінні.
- ДокументОцінка якості шротів при зберіганні(2016) Валевська, Л. О.; Щербатюк, С. І.В даний час у зв'язку з переходом жирової промисловості на екстракційний спосіб вилучення рослинних олій виробництво макухи дуже скоротилося і значно зросло виробництво шротів.