Перегляд за Автор "Щапіна, О. Ф."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ29304 Спосіб одержання харчового білкового рослинного збагачувача(2008) Капрельянц, Л. В.; Шпирко, Т. В.; Щапіна, О. Ф.Спосіб одержання харчового білкового рослинного збагачувача, що включає подрібнення, екстрагування, проведення автолізу протеолітичним ферментом рослинної сировини, який відрізняється тим, що як рослинну сировину використовують борошно гороху, при цьому активацію ендоферментів борошна гороху здійснюють протеолітичним ферментом протосубтиліном Г10х при співвідношенні фермент:субстрат 1:100 протягом 60 хвилин при температурі 40 °С.
- Документ38150 Спосіб одержання біомодифікованого харчового продукту з нуту(2008) Капрельянц, Л. В.; Шпирко, Т. В.; Щапіна, О. Ф.Спосіб одержання біомодифікованого харчового продукту з нуту, що включає подрібнення насіння нуту, екстрагування при рН 3,2 та внесення мультиензимного ферментного комплексу, який відрізняється тим, що мультиензимний комплекс додатково містить ендо- і екзо-b-глюконазу, ксилоназу, целюлазу, геміцелюлазу, протеіназу, целобіазу при співвідношенні фермент : субстрат 1 : 100, при цьому ферментацію проводять протягом 3 годин при температурі 40 °С.
- Документ66561 Спосіб отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів(2012) Капрельянц, Л. В.; Шпирко, Т. В.; Щапіна, О. Ф.; Шевченко, О. В.Спосіб отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів, що включає нагрівання рослинних фосфоліпідних концентратів, змішування їх з органічним розчинником, екстракцію, гідратацію із застосуванням поляризуючого агента на основі суміші янтарної і лимонної кислот у співвідношенні у суміші - 1:3, при рН 8,0, який відрізняється тим, що проводять гідроліз фосфоліпазою А2, додаючи свіжовиготовлений ферментний препарат фосфоліпази А2 в оптимальній концентрації при оптимальній температурі 65–70 °C, та екстрагування спиртом і сушіння до утворення сухого порошку.
- ДокументFood-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса(2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументВпровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу(2021) Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументФорми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументІнформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.