Перегляд за Автор "Шулянська, А. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"(2020) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, суміш прянощів і розмелене насіння зерен чіа та зерен кіноа, а як кухонну сіль використовують кухонну сіль йодовану.
- Документ148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»(2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.