Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шулянська, А. О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"
    (2020) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, суміш прянощів і розмелене насіння зерен чіа та зерен кіноа, а як кухонну сіль використовують кухонну сіль йодовану.
  • Документ
    148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»
    (2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок