Перегляд за Автор "Шарахматова, Т.Є."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання стевіозиду під час виробництва морозива для діабетиків(2015) Шарахматова, Т.Є.Запропоновано технологію морозива, у якій, як замінник цукру, використовується низькокалорійна підсоложувальна речовина рослинного походження - стевіозид, який отримують із листя стевії.
- ДокументВиробництво морозива спеціального призначення(2015) Шарахматова, Т.Є.Зважаючи на необхідність розширення асортименту молочних продуктів з комбінованим складом сировини, актуальним є питання пошуку нових, нетрадиційних для молочної промисловості видів сировини рослинного походження. З цією метою було запропоновано розробити науково-обґрунтовану технологію морозива спеціального призначення.
- ДокументДипломний проект бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» - важливий етап у формуванні професійних компетенцій висококваліфікованого фахівця(2013) Дідух, Н.А.; Шарахматова, Т.Є.Професійні компетенції – це здатність суб’єкта професійної діяльності виконувати роботу у відповідності з посадовими вимогами. Останні являють собою завдання та стандарти їх виконання, прийняті в організації або галузі. Дана точка зору співзвучна позиції представників британської школи психології праці, які притримуються функціонального підходу, згідно з яким під професійними компетенціями розуміють здатність діяти у відповідності зі стандартами виконання роботи.
- ДокументЗаочна освіта в світлі Болонського процесу(2009) Шарахматова, Т.Є.; Могилянська, Н.О.
- ДокументКомплексне дипломне проектування на факультеті ТЕХП та ПКЗ(2014) Шарахматова, Т.Є.; Ткаченко, Н.А.Ітоговою та самою важливою роботою кожного студента являється виконання дипломного проекту, що є наглядним показником рівня і якості отриманої за всі роки освіти.
- ДокументОсвіта, наука, практика – гарантія підготовки висококваліфікованих фахівців(2009) Шарахматова, Т.Є.; Дідух, Н.А.; Могилянська, Н.О.
- ДокументПерспективи використання рослинних олій при виробництві морозива(2015) Шарахматова, Т.Є.
- ДокументПідбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначення(2015) Шарахматова, Т.Є.Запропонована розробка науково-обгрунтованої технології морозива геродієтичного призначення.
- ДокументПідбір рослинних олій при виробництві морозива геродієтичного призначення(2015) Шарахматова, Т.Є.; Танасова, Г.С.Аналізуючи літературні джерела інформації, і розкриваючи питання демографічного стану нашої країни, можна впевнено говорити про те, що на сьогоднішній день проблема розширення асортименту геродієтичних молочних продуктів, що володіють геропротекторними властивостями, актуальна і доцільна.