Перегляд за Автор "Шарахматова, Т.Є."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання стевіозиду під час виробництва морозива для діабетиків(2015) Шарахматова, Т.Є.Запропоновано технологію морозива, у якій, як замінник цукру, використовується низькокалорійна підсоложувальна речовина рослинного походження - стевіозид, який отримують із листя стевії.
- ДокументЗаочна освіта в світлі Болонського процесу(2009) Шарахматова, Т.Є.; Могилянська, Н.О.
- ДокументКомплексне дипломне проектування на факультеті ТЕХП та ПКЗ(2014) Шарахматова, Т.Є.; Ткаченко, Н.А.Ітоговою та самою важливою роботою кожного студента являється виконання дипломного проекту, що є наглядним показником рівня і якості отриманої за всі роки освіти.
- ДокументОсвіта, наука, практика – гарантія підготовки висококваліфікованих фахівців(2009) Шарахматова, Т.Є.; Дідух, Н.А.; Могилянська, Н.О.
- ДокументПідбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначення(2015) Шарахматова, Т.Є.Запропонована розробка науково-обгрунтованої технології морозива геродієтичного призначення.