Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шарахматова, Т.Є."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання стевіозиду під час виробництва морозива для діабетиків
    (2015) Шарахматова, Т.Є.
    Запропоновано технологію морозива, у якій, як замінник цукру, використовується низькокалорійна підсоложувальна речовина рослинного походження - стевіозид, який отримують із листя стевії.
  • Документ
    Виробництво морозива спеціального призначення
    (2015) Шарахматова, Т.Є.
    Зважаючи на необхідність розширення асортименту молочних продуктів з комбінованим складом сировини, актуальним є питання пошуку нових, нетрадиційних для молочної промисловості видів сировини рослинного походження. З цією метою було запропоновано розробити науково-обґрунтовану технологію морозива спеціального призначення.
  • Документ
    Дипломний проект бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» - важливий етап у формуванні професійних компетенцій висококваліфікованого фахівця
    (2013) Дідух, Н.А.; Шарахматова, Т.Є.
    Професійні компетенції – це здатність суб’єкта професійної діяльності виконувати роботу у відповідності з посадовими вимогами. Останні являють собою завдання та стандарти їх виконання, прийняті в організації або галузі. Дана точка зору співзвучна позиції представників британської школи психології праці, які притримуються функціонального підходу, згідно з яким під професійними компетенціями розуміють здатність діяти у відповідності зі стандартами виконання роботи.
  • Документ
    Заочна освіта в світлі Болонського процесу
    (2009) Шарахматова, Т.Є.; Могилянська, Н.О.
  • Документ
    Комплексне дипломне проектування на факультеті ТЕХП та ПКЗ
    (2014) Шарахматова, Т.Є.; Ткаченко, Н.А.
    Ітоговою та самою важливою роботою кожного студента являється виконання дипломного проекту, що є наглядним показником рівня і якості отриманої за всі роки освіти.
  • Документ
    Освіта, наука, практика – гарантія підготовки висококваліфікованих фахівців
    (2009) Шарахматова, Т.Є.; Дідух, Н.А.; Могилянська, Н.О.
  • Документ
    Перспективи використання рослинних олій при виробництві морозива
    (2015) Шарахматова, Т.Є.
  • Документ
    Підбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначення
    (2015) Шарахматова, Т.Є.
    Запропонована розробка науково-обгрунтованої технології морозива геродієтичного призначення.
  • Документ
    Підбір рослинних олій при виробництві морозива геродієтичного призначення
    (2015) Шарахматова, Т.Є.; Танасова, Г.С.
    Аналізуючи літературні джерела інформації, і розкриваючи питання демографічного стану нашої країни, можна впевнено говорити про те, що на сьогоднішній день проблема розширення асортименту геродієтичних молочних продуктів, що володіють геропротекторними властивостями, актуальна і доцільна.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок