Перегляд за Автор "Шаманська, О. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ129865 Композиція інгредієнтів для приготування смузі(2018) Бурдо, А. К.; Шаманська, О. М.Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить банан, мед та екстракт з рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сік яблучний, сік кореня селери, сік лимона, а як екстракт з рослинної сировини містить екстракт буряку.
- Документ130233 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою(2018) Бурдо, А. К.; Шаманська, О. М.Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою, що містить сік яблучний, підсолоджувач, підкислювач та екстракт з рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сік морквяний, сік кореня селери, як підкислювач вона містить сік лимона, як підсолоджувач - мед, а як екстракт з рослинної сировини - екстракт буряку.
- ДокументНетрадиційна сировина – фруктове борошно. Перспективи використання(2017) Шаманська, О. М.Основною метою виробництва харчових продуктів з рослинної сировини є найбільш повна і безвідходна переробка сировини, з максимальним збереженням складових: вітамінів, макро- і мікроелементів, пектинів, біологічно активних речовин.
- ДокументТехнологія напоїв лікувально – профілактичного призначення з використанням буряку(2018) Шаманська, О. М.Метою дослідження є визначення оптимальних умов екстракції буряку столового та розробка рецептури напоїв лікувально-профілактичного призначення з додаванням екстракту буряку.