Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шаманська, О. М."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    129865 Композиція інгредієнтів для приготування смузі
    (2018) Бурдо, А. К.; Шаманська, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить банан, мед та екстракт з рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сік яблучний, сік кореня селери, сік лимона, а як екстракт з рослинної сировини містить екстракт буряку.
  • Документ
    130233 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою
    (2018) Бурдо, А. К.; Шаманська, О. М.
    Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою, що містить сік яблучний, підсолоджувач, підкислювач та екстракт з рослинної сировини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сік морквяний, сік кореня селери, як підкислювач вона містить сік лимона, як підсолоджувач - мед, а як екстракт з рослинної сировини - екстракт буряку.
  • Документ
    Нетрадиційна сировина – фруктове борошно. Перспективи використання
    (2017) Шаманська, О. М.
    Основною метою виробництва харчових продуктів з рослинної сировини є найбільш повна і безвідходна переробка сировини, з максимальним збереженням складових: вітамінів, макро- і мікроелементів, пектинів, біологічно активних речовин.
  • Документ
    Технологія напоїв лікувально – профілактичного призначення з використанням буряку
    (2018) Шаманська, О. М.
    Метою дослідження є визначення оптимальних умов екстракції буряку столового та розробка рецептури напоїв лікувально-профілактичного призначення з додаванням екстракту буряку.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок